2012-08-12 83 views
(唔好意思, 無相, 因為影唔落手 !!)老婆想食buffet, 由於之前在這裡食過tea, 質素很好,於是力薦, 結果比佢鬧死….-refill很慢, 第二round開始, 很多已是空盆, 要來回多次, 才攞到少少嘢。 -熱葷少預左, 但係極少, 得幾種 (雞翼, 腸仔, 素鴨, 魚塊, 迷你pizza, 薯條) 唔好食, 炸魚塊, 迷你pizza,薯條都是又凍又硬-冷盆壽司很少, 很快比人攞哂, 空空如也 -沒有介紹中有的生滾粥, 即製湯麵冇半個鐘睇住個廚師收檔走人!你走? 我都未攞!-主打是芒果, 只見芒果布甸, 楊枝甘露個空兜, 開場第一盆芒果拿破崙給攞完後, 熱切期待, 等了很久很久終於再出了, 飛身去攞翻件招牌野比老婆補飛啦…. 弊! 大鑊!! 乜原來咁難食嫁, 怎麼主打甜品可如此差劣, 餅厎厚約半寸, 佷硬又唔脆, 吉士極少,部份連吉士都冇, 就算有,都只有1mm左右, 面上一片紙咁簿的芒果片, 完全唔似酒店出品。- 其他甜品都唔掂, 無錯, 甜品係甜, 但今天的甜品真係甜到嘔, 甜品區的甜品到了中段已無人攞了, 小碟甜品和完整的cake都無乜人掂-到了buffet開
(唔好意思, 無相, 因為影唔落手 !!)

-冷盆壽司很少, 很快比人攞哂, 空空如也

我都未攞!

. 弊! 大鑊!!
乜原來咁難食嫁,

- 其他甜品都唔掂,
無錯, 甜品係甜, 但今天的甜品真係甜到嘔,

-到了buffet開始後1小時左右, waiter過來要求先埋單, 無問題,這點早知, waiter態度也好的, 但埋單後 ,突然覺得冷氣凍左好多, 想人早d走都唔駛開到咁凍呀?
唔係誇張, 真係凍咗起碼5度, 得番1x度, 真係凍到唔走唔得, 其實已經無野好食, 不過坐多陣都唔比囉,( 只係4點幾, 而tea是5時半完的) , 這種手法很差呢!!
-以前食過, 水準不錯, 價錢和食物質素合理, 怎麼現在咁差, 選擇小, 質素差連主打甜品都唔得, 真係徹底失望,
怕怕….無下次
2012-08-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)