2008-05-07 9 views
吃完玉葉後, 帶著親愛的繼續行斜路上行到真是好累, 終於到達chocolux了這裡是我一位好兄弟介紹的, 中環依區搵食艱難呢入到去大約六七點, 店內的裝飾加上燈光很浪漫的要了"心太軟"和banana crepes, (都是兄弟推介的)這裡的staff係說英文的, 不過也好nice的, 笑容幾親切心太軟暖暖的朱古力流量適中, 加上雪糕球係頂, 一冷一熱的衝擊朱古力的味好濃帶少少苦, 雲尼娜的甜剛好配合得無縫, 外皮烘得脆脆不會薄ee的banana crepe之前未係其他地方試過, 賣相幾靚, 食落去都幾特別這裡係有buffet的, around $150 per person, 對情侶朱古力迷係不錯的選擇呢約定親愛的遲些日子再來食buffet享受其他的甜品和飲品!!
吃完玉葉後, 帶著親愛的繼續行斜路上

行到真是好累, 終於到達chocolux了

這裡是我一位好兄弟介紹的, 中環依區搵食艱難呢

入到去大約六七點, 店內的裝飾加上燈光很浪漫的

$70 (Dinner)
  • Hot Chocolate Cake with icecream
  • Banana Crepe