2013-09-06 373 views
今日係我個朋友生日,,於是同佢去食放題,係旺角食放題就食得多喇,第一次係元朗食,估唔到元朗都有啲禁好食嘅放題,,首先,係佢日本番薯,(其實都唔記得係咪叫依個名),不過佢係用牛油黎調味啲番薯細細粒好可愛,食個時有陣陣嘅牛油香同番薯嘅甜味,我地仲叫咗兩碟,,兩碟都清晒,每碟都有十粒左右,,怕食晒嘅叫一碟好喇  ,,=)之後就後個辣味八爪魚,,,食第一條個時唔覺得佢辣,,點知好戲在後頭,,啲辣味慢慢出黎,可能我本身唔食得辣,所以覺得佢辣啦,,但我另一位朋友不停禁叫依個食,,就知好食啦,,仲有原來依到係有幫人慶祝生日嘅服務嫁,,不過要事先同佢講,,我地因為第一次去唔知有依樣嘢,,P.S:點解會知係因為當日有其他生日,,間嘢無啦啦熄燈,我地仲以為係停电,,原來佢係係廚房入面拎個插咗蠟燭嘅嘢出黎,,我睇唔到係咩,,但啲fd話係壽司,,

Other Info. : 係fb 讚好同打卡有折,,
2013-08-14
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday