2010-05-10 14 views
第一次寫食評JA 男朋友生日見OPENRICE好多人推介就打電話BOOK左呢間食,,,BOOK既時候要講英文嚇到我唔記得講要坐SWING CHAIR,,,其實坐唔坐都冇咩所謂因為都怕太搖...但去到佢都比左SWING CHAIR我~~~不過都唔係太搖丫~都冇左搖右擺都坐得幾舒服!!但後悔冇住近D唱LIVE個邊既位,,,因為個邊氣氛好似好D,,,多人D XD差不多全場都係外國人係度食野~所以唔會太嘈!!叫左2個set dinner ($169 each + 10%)另外自己再叫多兩杯野飲,,,但佢跟餐都有咖啡個D送,不過太飽冇要到D野食比想像中好,,,因為好多人都話佢賣服務,都冇抱太大希望!!不過起碼我地食得晒全部野!!(因為我地5點幾先食完BURGER KING,8點就去呢度食野)出CAKE個時因為我聽到唱LIVE個邊講ONE B-DAY咁...我就知佢出蛋糕不過我男朋友以為係另外一個生日HAHA~~~D WAITRESS圍左過黎唱生日歌,,, 唱完仲幫我地影左好多張合照^_^THANKS A LOT!!會再去呀!!服務勁好,,,氣氛又好!!咁既價錢我覺得係超值。
第一次寫食評JA
男朋友生日
見OPENRICE好多人推介就打電話BOOK左呢間食,,,
差不多全場都係外國人係度食野~所以唔會太嘈!!
但佢跟餐都有咖啡個D送,不過太飽冇要到
我就知佢出蛋糕
2010-05-08
$220 (Dinner)
Celebration
Birthday