2021-07-23 79 views
朋友知道我最近開始生銅飲食,介紹咗我嚟大埔神石燒,佢話用料好靚,啱晒我食今日同佢叫咗一個二人餐 - 日本A5佐賀和牛二人前✨A5佐賀和牛入口即溶好送飯好好味,油脂分布好平均,外脆內軟✨美國極黑豚肉✨美洲頂級羊扒本身我諗住過嚟淨係食牛,估唔到黑豚肉同埋羊扒都好好味,咬落去好多汁,唔加調味都好正✨美國黑安格斯牛隔肌呢個估唔到好有質感,唔我覺得如果比較和牛嘅話佢個牛味更加濃郁✨北海道珍寶帶子大大粒帶子,去調和返食咗咁多牛肉,好fresh✨日本清酒煮蜆呢個係未煮熟牛肉已經偷食😂😂好香海水味,食慾大增我覺得依度配備好好,有自助吧,湯呀飯呀沙律吧全部都齊,我個女仲勁鍾意過飯素,食多咗超級多飯你依度嘅店員好好佢會睇住你有咩需要過嚟幫你,佢哋見到我哋嗰個石燒好似唔夠熱就好貼心咁樣幫我哋換過一個,同埋依度個地點好方便大埔墟站一出來就係,咁唔怪之得咁多人幫襯

今日同佢叫咗一個二人餐 - 日本A5佐賀和牛二人前

✨A5佐賀和牛
入口即溶好送飯好好味,油脂分布好平均,外脆內軟

✨美國極黑豚肉
✨美洲頂級羊扒

✨美國黑安格斯牛隔肌

✨北海道珍寶帶子
大大粒帶子,去調和返食咗咁多牛肉,好fresh

✨日本清酒煮蜆
呢個係未煮熟牛肉已經偷食😂😂好香海水味,食慾大增