呢間餐廳嘅菜式,好幾款我都覺得好有特式,每隔一段時間,就要去探吓老板同侍應生. 享受我喜歡嘅特色又美味嘅菜式!今日點咗招牌醬爆蝦丸. 新菜式黑蒜蒸清遠雞, 花竹蝦粉絲煲.招牌醬爆蝦丸, 蝦膠打得好彈牙入麵包樹芝士醬一咬入去個心啲芝士醬就會流出嚟,食嘅時候要好小心,唔係分分鐘會辣親個嘴, 但係真係好好味💞黑蒜蒸清遠雞,雞肉好亂滑配上隻黑蒜同埋調咗味嘅豉油唔會太鹹但係又吊出咗雞嘅鮮味😍花竹蝦粉絲煲, 花竹蝦好新鮮,個殼做到好脆! 肉質好嫩,配上入味嘅粉絲,好味👍呢度有冰桶酒杯提供,唔收開瓶費,如需要使用冰桶同埋酒杯先會收返少少服務費☺️
小心,唔係分分鐘會辣親個嘴, 但係真係好好味💞
花竹蝦粉絲煲
黑蒜蒸清遠雞