2019-05-08 58 views
間串燒好近附近地鐵站 沿住A出口一直行就到 好近好方便 見到老闆係一人經營 舖頭細細但啲野食都幾高質👍🏻入面有好多款式既串燒任均選擇 分別有海鮮 肉類 蔬菜乜都有 而麵有辣有唔辣,有烏冬有拉麵。冷盤同小食都有好多款可以揀叫勁多唔同種類嘅串燒半熟蛋串燒 真係燒到岩岩好 仲有流心嘅效果 咬落去爆蛋黃出來個下勁正 好少見到啲串燒舖頭係有半熟蛋糖心燒嫁 高質👍🏻我都係第一次食嫁咋和式燒茄子 用左原條整 真係好入味 用左燒汁同茄子好夾 下次要上埋個川味燒茄子🤤個燒大啡菇同冬菇串 一咬落去就爆汁 好香菇味 真係好好食燒雞肝 真心冇得頂 食落冇腥味冇苦澀味 都幾大舊下 好軟滑燒阿根廷紅蝦都係勁正 夠鮮味 肉質方面好彈牙 仲要大隻得黎又厚肉 食落仲有啲肉汁 唔單止呀好少餐廳食串燒會幫你挑哂啲蝦腸嫁 好貼心🙈羊鞍都唔錯 香草香味好濃 同肉味好夾 肉質個面都唔會太過韌 燒雞脾肉 雞肉好juicy 啖啖肉好正燒菠蘿係連皮上而且份量勁多 名乎其實嘅原條燒菠蘿 酸酸甜甜又多汁 正呀燒三文魚腩個樣望落有DD似鯖魚 食落好香魚三文魚既魚味燒韮菜 好香 唔會好難咬 而且夾埋啲調味料食真係好正 蜜味台灣腸 同得去台灣食

叫勁多唔同種類嘅串燒

個燒大啡菇同冬菇串 一咬落去就爆汁 好香菇味 真係好好食
燒雞肝 真心冇得頂 食落冇腥味冇苦澀味 都幾大舊下 好軟滑
羊鞍都唔錯 香草香味好濃 同肉味好夾 肉質個面都唔會太過韌
燒雞脾肉 雞肉好juicy 啖啖肉好正
燒三文魚腩個樣望落有DD似鯖魚 食落好香魚三文魚既魚味
燒韮菜 好香 唔會好難咬 而且夾埋啲調味料食真係好正
蜜味台灣腸 同得去台灣食到個啲台灣腸係一樣味嫁 細細條 易入口 燒得岩岩好 外脆內軟咁
炸蟹忌廉餅 炸到好脆口 粉醬唔會好厚 咬落去亂到入入而啲料想爆出黎咁 同埋真係食到有少少蟹肉味 唔錯

其實佢仲有好多串燒嫁仲有啲麵都好吸引嫁 下次要再去食埋佢🤤🤤小店要多啲支持呀🙈唔好依啲小店呀分分鐘比到啲意外驚喜我地👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻要再去食過🤤🤤🤤