2018-11-08 46 views
餐廳裝修好有特式,特別鍾意用磚砌既餐枱。我地今次係午餐時間過黎,lunch set 有前菜同飲品。佢既主菜有齊哂唔同地方既菜式,東南亞,日本,巴西,以至紐西蘭都有,一次過滿足哂唔同人既口味!前菜係炸餃子,唔會好乾身,又唔會話好似炸定擺到腍哂,配埋個汁岩岩好!我叫既主菜係越式pull pork baguette 配薯條, pull pork 整得好好食,肉汁會流番出黎,個包又烘得好脆,有牛油香味,食完好滿足🤤服務方面,店員好有禮貌,招呼都好好,上菜速度快。值得一讚既係,佢地支持無飲管計劃,凍飲係比鐵飲管你,真係冇幾多餐廳做得到,始終成本高,洗又麻煩。好欣賞呢間餐廳咁支持環保👍🏻

Pull pork  baguette
Pull pork  baguette