2005-05-23
補返個食評先~之前同兩個朋友仔gathering 黎食…裝修:幾好喎!坐落幾舒服,唔迫,基本上隔離檯唔會貼住晒咁食物:-- 前菜-- 係意式蔬菜沙律( 送) + 麵包點黑醋( 我覺得d 蕃茄好好味,都幾大碟)-- 主菜-- 1. 龍蝦天使麵<-- d 汁好得,好味道喎!2. 意式海鮮飯<-- d 飯口感幾好,香噴噴耶!3. 香草焗鱸魚<-- 呢個冇咩特別-- 甜品--1. 軟心朱古力<-- 對呢個本身抱有期望,但我覺得呢個軟心朱古力正式黎講係唔合格o既!外層唔熱唔脆,切開時裡面d 朱古力冇流出黎( 失望)2. tiramisu <-- 反而呢個合格喎!唯一敗筆係酒味唔夠~ 結論:上菜速度& 次序唔錯幾好~ 不過佢d 崩口碟真係要諗諗佢點改善~ 基本上成間餐廳俾我的整體印象係有75 分,但因d 崩口碟令到我扣分又真係唔抵lor!明明可以做得更好架嘛!=) 但大埔有間咁o既餐廳,算係見得下人意外驚喜lor !
之前同兩個朋友仔gathering 黎食…
裝修:幾好喎!坐落幾舒服,唔迫,基本上隔離檯唔會貼住晒咁
食物:
-- 前菜--
-- 主菜--
1. 龍蝦天使麵<-- d 汁好得,好味道喎!
2. 意式海鮮飯<-- d 飯口感幾好,香噴噴耶!
3. 香草焗鱸魚<-- 呢個冇咩特別
-- 甜品--