2012-07-06
10:45 AM 攞飛10:50 AM 入座10:53 AM 先落左兩個飯嘅單跟住洗碗碟,竟然發覺個水壼裡面竟然有茶葉渣,清潔有嚴重問題。洗完碗碟就落埋點心紙,之後同朋友一路等等等等等,我落飯嘅單時未入座嘅人已經有飯食,我果個仲未嚟,就問經理喇,佢竟然答我係咁喎,一煮就煮一百個,煮好就上,跟住同我CHECK單,CHECK完話下個到我喎。跟個個飯嚟左,但核突到離哂大譜。但落兩個飯嚟左一個,另一個係35分鐘後。第二個飯仲衰,排骨飯無肉得肥膏。碟菜仲恐佈,隻碟污糟到嚇死人。點心陸繼上,北菇燒賣食唔到北菇味,淨係食到西洋菜,痴線!本來好食嘅叉燒包,叫佢唔好拎走個蓋,但係佢竟然拎走仲要倒平時三倍份糧嘅酒入去,漏到又淋又苦!呢間野以前幾唔錯,但依家服務差,品質差,永不錄用!
10:50 AM 入座
10:53 AM 先落左兩個飯嘅單
跟住洗碗碟,竟然發覺個水壼裡面竟然有茶葉渣,清潔有嚴重問題。 洗完碗碟就落埋點心紙,之後同朋友一路等等等等等,我落飯嘅單時未入座嘅人已經有飯食,我果個仲未嚟,就問經理喇,佢竟然答我係咁喎,一煮就煮一百個,煮好就上,跟住同我CHECK單,CHECK完話下個到我喎。
跟個個飯嚟左,但核突到離哂大譜。 但落兩個飯嚟左一個,另一個係35分鐘後。第二個飯仲衰,排骨飯無肉得肥膏。 碟菜仲恐佈,隻碟污糟到嚇死人。 點心陸繼上,北菇燒賣食唔到北菇味,淨係食到西洋菜,痴線! 本來好食嘅叉燒包,叫佢唔好拎走個蓋,但係佢竟然拎走仲要倒平時三倍份糧嘅酒入去,漏到又淋又苦! 呢間野以前幾唔錯,但依家服務差,品質差,永不錄用!