2023-04-15
漢堡周圍隨手一間都一定有得食,價錢都有高低起伏但價廉物美既唔多,細個除左食某間既漢堡 之後就係食mos burger 🙂吉列蝦漢堡個人超鐘意食蝦堡同埋必選芥末醬🥹 新鮮炸起既蝦堡、好脆好夠熱 同埋芥末醬既刺激咁令到味到好有起伏咁🤣同埋好鐘意食菜黎平衡返心理 唔會覺得自己食得太多油🤪每次黎都係幫襯呢個✌🏻 魚柳漢堡一樣都係即點即炸起、又夠大塊既魚柳、外脆內軟,同埋好鐘意食生洋蔥🧅令個包變得更加香口芝士照燒雞七星米珍珠堡果期新食品所以要試下,米堡係外國成日食返到黎香港都成日搵邊到有得食大大塊照燒雞扒夾係入面,雞肉都滑身唔會好靭、有肉汁包住慢慢流出黎好香,同埋食到有小小胡椒既辣味好衝刺個口感、同埋有柚子既䣬國味,帶有小㕋酸辣 好特別另加細厚切薯條及雞塊雞塊個人覺得呢到都比較好食,新鮮炸出黎、唔帶太多粉醬包住咁炸唔會似係食空氣咁
吉列蝦漢堡
魚柳漢堡