2021-10-23
薩莉亞真係由細食到大,一直以來我都感嘆佢點解可以做到咁平如果嗰排手頭緊絕對係恩物。就算而家少咗好多食都好,得閒都會掛住佢嘅味道。突然間有啲想食,所以即刻衝咗出去。夜晚八點都仲有啲人排隊。今次我哋嗌左:✨蒜蓉田螺:呢個朋友強烈推介,所以就嗌來試吓 (其實我第一次嗌),以$28有6隻嘅水準來講我覺得算係咁,佢係偏鹹嘅,但係蒜蓉味超濃,好惹味。✨水牛芝士pizza:呢個係我每次必點!上邊有滿滿芝士,醬汁就係普通嘅蕃茄汁,好鍾意食。✨原味雞翼四隻:點解而家會冇晒辣味雞翼嗌!佢係直頭冇咗辣味雞翼呢個產品。辣味雞翼好味好多。依家就變咗普通雞翼。✨明太子魷魚意粉:個忌廉汁有啲太濃稠,略嫌有啲膩。個人唔太鍾意。✨忌廉雞肉菠菜:我覺得有啲偏鹹。上邊嘅雞肉切得超細粒,大約一個手指公咁大粒。整體來講其實我覺得薩莉亞比起以前我細個少少嘅時候食質素下降左,但冇辦法啦有時候賣咁樣嘅價錢生意好難做,好難keep到食物質素嘅。
突然間有啲想食,所以即刻衝咗出去。夜晚八點都仲有啲人排隊。
今次我哋嗌左: