2019-05-04
係Facebook 睇到甲羅燒$98任食即刻係OpenRice 訂座有25里數賺入主題去到職員見我book既係興祝日子,安排左張大少少既枱俾我地!發覺一張枱都會有一個職員負責!甘佢會幫你燒埋~整好俾你食好好服務前菜~脆脆片既椰菜!不過個汁真係太咸咸到有點過份無甘咸就正喇上菜最愛既海膽~真係超級新鮮又好食想再叫一板食「睇一睇餐牌到$900幾覺得有點貴」俾得起就食喇主角:為左佢先上黎試下!$98甲羅燒任食!真係超級正!有服務~仲燒埋俾你~配埋個脆多士一流!仲叫左碗白飯黎送甲羅燒又好好食喔燒好仲加左d麵包糠~開頭我以為係炸蒜呢個配搭又幾好叫左呢杯烏龍茶酒~味道偏淡!又無麥酒味燒牛舌又係我會必食!好厚身!配埋個汁好夾好好食~又吾老岩岩好未食之前等佢煲滾左個湯!試飲個湯底係好味既甜甜地~仲附上雞蛋俾你點牛食很好很好我覺得有點肥~不過食落都算入口即溶但得四片就少左d個湯底裡面係無麵底!只有相既野~一滾就沉曬落去呢個燒雜菇就好普通~無麥特別驚喜!只係味道上淡左d好似無落鹽甘最後上既係燒鱔!因為係新鮮燒~時間會比較長!鱔都好厚肉食落好彈牙不過皮有少少過左火整體都不錯
發覺一張枱都會有一個職員負責!
甘佢會幫你燒埋~整好俾你食好好服務
主角:為左佢先上黎試下!
又好好食喔
燒好仲加左d麵包糠~開頭我以為係炸蒜