2018-12-07
星期五,同個好姐妹摸下酒杯底👭無獨有偶,上左呢間有得食主菜既酒吧餐廳門口既主題好鮮明,一個擂台既競技既感覺起初大家都估會不會有比賽,點知原來真係有競技比賽,係電競比賽真係有個位比人打機而我地就係呢邊用餐食物方面,小食點左:黃金炸蝦頭🦐外面似用左少少蛋黃去炸,好香口加上熱辣辣,食落去仲好多蝦膏,誠意推薦泰式生蝦🦐又係蝦D蝦好大隻,啖啖肉尚算新鮮💦個汁都係泰國食果隻辣味明太子雞亦🐓雞肉都好嫩滑,入面釀左明太子如果係明太子忠粉一定要點呢個每食一啖就滿口都是明太子伴碟第一眼以為係沙律,但原來係明太子沙律食落個口感幾爽口,有少少似蟹子日式一口和牛🐄牛肉幾有味,唔會好硬。但木魚略微多了少許,有少少蓋過牛肉味。但整體都不錯主菜方面好奇 別問我是誰 係咩黎,問反店員原來係廚師發辦今日係乾炒魚河值得一提係個麵質,好彈牙鑊氣都夠,配搭幾新穎,第一次見係配魚,都幾滑👍🏾飲品方面呢杯叫 有陣蘇味 🍸原來係溝左紫蘇葉,味道都幾特別,唔會好苦澀,慢慢摸下杯底,氣氛幾好
無獨有偶,上左呢間有得食主菜既酒吧餐廳
而我地就係呢邊用餐
食物方面,小食點左:
黃金炸蝦頭🦐
泰式生蝦🦐
又係蝦D蝦好大隻,啖啖肉尚算新鮮💦個汁都係泰國食果隻辣味
明太子雞亦🐓
日式一口和牛🐄