2009-04-23
尋日同幾個朋友去kln city食thai food,好味!不過大家特登唔食咁飽,coz聽聞城南道的心太軟好好味!!大家想試番..!!大家一坐低就嗌左先,咩都唔理!!跟住睇下menu,嘩!!好多款糖水都唔知食咩好!!正當我地心大心細的時候,有個好nice的老闆娘就行過泥介紹番!!我地幾個嘈喧巴閉..不停問糖水裡面有d咩嫁,有d咩呀??我聽到都覺得煩呀..但老闆娘仲好好笑容,叫我地慢慢睇..哈!!真係好野..咁都忍到!唉,,,嘈左一輪!最終都係哂左老闆娘介紹的!芒果腸粉,同一個新出的唔知咩朱古力雪花冰!!等左一陣,d野就齊哂!!果然效率好高呀下!!賣相好靚...試下先!!um..芒果腸粉個d粉好鬼滑,入口滑嘟嘟,好得意!!----朱古力雪花冰'''嘩!!仲靚呀!!刨到好似用鉛筆刨刨咁呀!一層一層疊到好高,上面仲加左d彩色朱古力碎同粟米x,!!哈...仲我中意的小丸子,同黑珍珠..!!加埋個d朱古力味的冰,簡直一流!!呢個真係值得一試,賣相同味道'掂''呀!!----最後,仲有大家極期待的心太軟...wakakkaka!!!一桔泥去,,d朱古力醬溉出泥囉!!比起有一次去科學園食差好遠囉!科
不過大家特登唔食咁飽,coz聽聞城南道的心太軟好好味!!
大家想試番..!!大家一坐低就嗌左先,咩都唔理!!
跟住睇下menu,嘩!!好多款糖水都唔知食咩好!!
我地幾個嘈喧巴閉..不停問糖水裡面有d咩嫁,有d咩呀??
唉,,,嘈左一輪!最終都係哂左老闆娘介紹的!
芒果腸粉,同一個新出的唔知咩朱古力雪花冰!!
等左一陣,d野就齊哂!!果然效率好高呀下!!
賣相好靚...試下先!!
um..芒果腸粉個d粉好鬼滑,入口滑嘟嘟,好得意!!
呢個真係值得一試,賣相同味道'掂''呀!!
比起有一次去科學園食差好遠囉!科學園果個又硬又dry,一d醬都冇,完全over cook!!
but呢度果個,,勁好味!d朱古力好滑..又香又濃隔離仲有雪糕tim...hehhe!!
我覺得呢間野唔錯,,,服務又好,價錢又唔貴,水準都okay!!所以都忍唔住介紹比大家!!
食完甜野,個人都開心d啦!!