2023-07-24 236 views
奶蓋關注組熱門之一,你又試過未?終於買到久仰大名既茶色生香,唔知個奶蓋係咪真係咁好味呢🍉芝士西西 - 微糖($38)睇住厚厚既奶蓋覺得好興奮,急不及待飲管都唔用直接飲左啖,咦咁鹹既😟奶蓋係好滑又有奶香味,但無論試幾多啖都覺得偏鹹左,飲左幾啖就決定溝埋個沙冰一齊飲算西瓜沙冰底味道好天然而且冰感唔重,好似飲緊純西瓜汁咁,清爽又消暑,啱曬呢個炎炎夏日🌡不過微糖已經好清甜,甜度啱啱好絕不能再甜。配埋奶蓋一齊飲有西瓜加鹽既視感🤣但始終都係飲得出個奶蓋係偏鹹左個水果沙冰底係唔錯,但可惜個奶蓋太鹹,太期待換嚟左小失望,希望有改善啦
芝士西西

🍉芝士西西 - 微糖($38)

2023-05-29
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$38 (Lunch)