2016-11-26 473 views
同朋友盡訴完心中情,肚仔見餓,就去左蕪湖街搵食,哩間甜品店想食好耐,今晚絕對係一個好時機。美女與野獸,餐牌寫拎過獎,蛋糕熱辣辣,第一啖食係幾好,不過食食下發現好乾,奶凍好動L,唔錯!朱古力芒果窩夫,哩個最好食,窩夫係新鮮整,質感脆的黎鬆化,不過整體朱古力味唔濃,可以係窩夫面查一層朱古力,會更濃。心太軟,本新係配綠茶雪糕,但得覺得心太軟點都係襯雲尼拿雪糕最夾,所以轉左,整體都ok,雪糕似雀巢,心太軟唔太甜,夠流心。不過賣單都要128蚊,質素平平,價錢每個都四十幾,唔可以話抵食,但係近近地黎講都係一個好選。
2016-11-25
$64 (Last Night Supper)