2022-11-14 130 views
近期小妹同豬去咗梅窩呢間Cafe,呢度有絕美湖泊景色及有峇里島風格😍環境絕對清幽,店內仲有多處打卡位,難怪一開幕已成為人氣Cafe啦🙈 當日小妹梗係擇坐係露天湖邊位置,邊看湖泊既靚景,邊歎美食,超級「Chill」,好有旅行感覺✈️ 勁似去咗峇里島😌Cafe主要提供輕食及咖啡為主,包括三文治、酸種吐司、煙三文魚及炒蛋配法包等,雖然食物種類唔算多,但勝在不時轉菜單👍🏻好有新鮮感~🍞🍅🥓All Day Breakfast 望落去賣相吸引及豐富,且擺盤好吸引😚絕對岩哂打卡~整份All Day Breakfast味道不錯🤗感覺健康~小妹幾喜歡食炒蛋蛋,口感滑嫩且蛋味頗濃!而多士非常鬆軟🥰🐟🍞Toast 同樣賣相好適合影相打卡😝 酸種面包🥯上面舖滿三文魚🍣蛋🥚無花果,整份一齊食味道及層次豐富,加上配上靚景點都再加分~🍵 Matcha Latte🍸Lime mint soda小好覺得係特別酷熱天氣下,喝返杯凍冰冰既飲品特別爽👏🏻加上Latte 拉花圖案好靚,抺茶味🍵好重,惟lime mint soda有點失色😅小妹覺得為忙碌既生活搵一段留白既時刻,暫時放低所有行程,梳理悶壞既❤️ 價錢上可以接受,重點有

🍞🍅🥓All Day Breakfast

🐟🍞Toast

🍵 Matcha Latte🍸Lime mint soda

小妹覺得為忙碌既生活搵一段留白既時刻,暫時放低所有行程,梳理悶壞既❤️ 價錢上可以接受,重點有養🐱🐶既朋友仔就岩哂啦,因為呢間cafe絕對歡迎寵物入場🤤

💥現時Cafe設有人數限制及2小時用餐時間,因Cafe人數限制,記得提前網上book位,book位時會收取$50訂金🌝 湖邊位暫時沒有開放預訂,詳情可以留意官方更新🤭
💥小妹提提如果想去打卡,記得預留時間去啦🙈