2021-12-31 329 views
銅鑼灣喱間JOLLIBEE係新開既,入到去發覺原來好細間,數埋都無十張枱,而且店員好似唔係好夠,完全無人執枱。。。原本我地見到咁既環境就轉外賣啦,不過等緊既途中又突然有位我地就改坐低食(當然要自己執枱抹枱啦)其實JOLLIBEE係我既童年回憶,果陣放學成日食佢同蝦迪斯,不過近年我覺得佢好似轉左D菜單,好似而家係主打食炸雞咁,講到炸雞佢唔係唔好食既,但同龍頭大佬KFC比仲差一段距離,就連近年都加入炸雞戰團既M記都好食過佢!炸雞偏乾身,無咩雞味,不過點左佢附加個磨菇醬就好DD,而個肉醬意粉幾濃味,蕃茄一粒粒唔係淨係得茄醬,我其實唔係好明個肉醬點解無肉碎???但佢有腸仔配比你既。。。EM...如果想食快餐又唔想食漢堡包既可以食喱間,43蚊有意粉有炸雞有埋野飲係抵食既,糧尾恩物!

2021-12-28
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)