疫情之下,呢一類專做外賣既店鋪,幾乎每一區都有一間分店點心28蚊2款,35蚊點心飯加一款點心D阿姐做野仲好快手,唔洗等好耐!!其實幫襯左好多次,一般都係買16蚊4隻凍包做外賣,今次買外賣就因為仲係未有晚市既時候食既買左滑雞飯加雞札,超爆餡,食完雞札已經飽了......個飯幾乎無食過雞札有火腿,雞肉,一條芋頭~仲有豆皮包住,仲要一份有2件,單係食雞札已經夠曬飽出奇地雞肉好滑~芋頭幾夠粉~蒸飯會包水煮菜伴碟,但係可能我食呢份唔夠新鮮,有D味,菜就無食啦,但蒸飯都算唔錯既起碼拎到返黎仲係乾身,唔會變到糊一樣,蒸雞飯仲有薑絲,食起黎香少少,個豉油認真要努力調校下味道十分淡,但整體係超級抵食
疫情之下,呢一類專做外賣既店鋪,幾乎每一區都有一間分店
點心28蚊2款,35蚊點心飯加一款點心
D阿姐做野仲好快手,唔洗等好耐!!
出奇地雞肉好滑~芋頭幾夠粉~
味道十分淡,但整體係超級抵食
Waiting Time
1 Minutes (TakeAway)