以為sensory ZERO只有一個signature熱朱古力,點知樣樣食物都好高質😋☕痴_線朱古力佢哋嘅"髒髒"朱古力真係聞名不如見面,名乎其實痴_線!視覺同味覺都好衝擊一入到店內就已聞到勁香朱古力味,有黑朱古力嘅香濃唔會死甜🍫質地好滑又foamy (ฅ´ω`ฅ)我哋怕太膩只叫咗一杯,點知兩個爭住飲😆🐮 M5和牛肩肉扒溫泉蛋飯medium rare牛肩肉應該慢煮過後切片,食落軟熟,拮爛隻温泉蛋,將牛肉、蛋汁、香甜燒汁、珍珠米一齊放入口!!!成碗真係好和諧好好食🐔 廚師幫你諗好米鑑定士飯 牛蒡雞扒飯呢個係waiter哥哥推介嘅當日special,雞扒煎得幾香,但有少少過咗火侯,但配埋個日式煮牛蒡絲同少少汁食又好惹味,好快就食哂成碗整體嚟講雖然少貴,但係佢哋食物飲品都好高質,絕對值得一試下次想試埋佢哋牛角包🥐同甜品🍰

☕痴_線朱古力
我哋怕太膩只叫咗一杯,點知兩個爭住飲😆

🐮 M5和牛肩肉扒溫泉蛋飯
M5和牛肩肉扒溫泉蛋飯

🐔 廚師幫你諗好米鑑定士飯 牛蒡雞扒飯
廚師幫你諗好米鑑定士飯 - 牛蒡雞扒飯

整體嚟講雖然少貴,但係佢哋食物飲品都好高質,絕對值得一試
下次想試埋佢哋牛角包🥐同甜品🍰
$150 (Tea)
M5和牛肩肉扒溫泉蛋飯
廚師幫你諗好米鑑定士飯 - 牛蒡雞扒飯