裝修好闊落同光猛 晚市除咗有鑊氣小菜 仲有鐵板套餐 咖哩焗飯 最特別應該係中式炸物 竟然茄子同粟米都有得用避風塘同黃金😆 同埋晚市都一樣有得食常餐同西多士~.本身諗住試鐵板牛扒 但姐姐話兩個小菜可以加$1有霸王雞試埋🤭 就梗係轉軚🤭 每個小菜會配白飯同埋餐湯餐飲~.▫️鐵板黑椒薯仔安格斯牛柳粒 $108😋👍🏻:👅👅👅👅/5分差唔多去親食中菜我都會嗌牛柳粒 但依間竟然係用安格斯😳😳😳 仲要係鐵板上!! 口感剛好有嚼勁 仲依稀食到牛香 有洋葱同黑椒調味 個汁唔會太辣同太鹹 同時又整得夠入味 仲有薯仔🥔伴碟 食落幾軟綿入味😚.▫️石鍋麻辣雞煲 $88😋👍🏻:👅👅👅👅/5分個雞煲黎到已經滋滋聲 仲滋佐好耐😂 同平時出去食既無異 落佐好多佐料調味 有好多雞件 食落帶點麻辣 唔會過鹹 送飯好惹味🤤.▫️霸王雞 +$1😋👍🏻:👅👅👅/5分有啲似平時食嘅醬油雞 落滿葱油 食落都幾嫩口 但就比較多骨 不過一蚊黎講已經算幾大碟.▫️芝士流心西多士 $28😋👍🏻:👅👅👅.3/5分竟然夜晚都有得食西多士😍 仲要係流心好吸引咁~ 但唔知係咪我哋太遲先切所以唔算好流心 不過仲可以見到拉絲😚 蛋味再配合芝士牛油既鹹香同糖漿

▫️鐵板黑椒薯仔安格斯牛柳粒 $108

▫️芝士流心西多士 $28
😋👍🏻:👅👅👅.3/5分
芝士流心西多士

芝士流心西多士

蛋味再配合芝士牛油既鹹香同糖漿既甜膩 仲夾佐一層薄薄花生醬 整體略嫌乾身佐少少 但食落都外脆內軟 西多真係冰室名物黎🥺
▫️檸啡 +$8
竟然冰室都有得飲檸啡😳 味道仲要係唔差
咖啡味都幾香醇 檸檬既酸可以中和返個苦 幾清爽不錯不錯🙆🏼‍♀️
總結,食物選擇好多 小菜夠大份足料 同埋好惹味 送飯好唔錯😚 由其是個雞煲真係幾好食 可以當食佐mini版 牛柳粒都相當不錯 同埋店員服務態度好好🙆🏼‍♀️ 環境都坐得好舒服