2019-08-09 257 views
呢日陪朋友出黎買野,搞掂之後佢就帶左我上黎high tea呢度既 期間限定下午茶套餐就$388for two,除左食物,仲會包兩杯飲品(咖啡或茶)未講食物之前,真係要大讚呢度既環境全個場都以白色為主調,感覺好Fancy,好岩女生黎食tea打卡!!仲有室外位置添加上呢度位於頂層,呢個時段人流唔算多,所以真係可以靜靜地咁同朋友食tea談心兼打卡等左一陣,我地個tea set就送到上檯啦~~呢個tea set有9款食物,每款2件,total 18件當中有3款咸點:自家製迷你海鮮漢堡、迷你蟹肉蛋撻同煙三文魚慕絲配水瓜柳及黑魚子煙三文魚食得多,但煙三文魚慕絲就第一次食,感覺都幾有趣之後有六款甜品:菠蘿卷、榛子芒果蛋糕、藍莓乳酪慕絲杯、加勒比雞尾酒慕絲、焦糖燒菠蘿同馬卡龍甜點平均質素都ok,自己最中意就係燒得香甜多汁既焦糖燒菠蘿最後我地兩個都揀左飲橙汁-呢度服務幾好,加上真係坐得好舒服,所以我同朋友眨下眼就係到坐左兩三個鐘
呢日陪朋友出黎買野,搞掂之後佢就帶左我上黎high tea

未講食物之前,真係要大讚呢度既環境

仲有室外位置添

等左一陣,我地個tea set就送到上檯啦~~

呢個tea set有9款食物,每款2件,total 18件

煙三文魚食得多,但煙三文魚慕絲就第一次食,感覺都幾有趣

甜點平均質素都ok,自己最中意就係燒得香甜多汁既焦糖燒菠蘿

最後我地兩個都揀左飲橙汁

Type of Meal