皇太后話去人屋企唔可以👐🏻兩手𝐟𝐢𝐧𝐠𝐟𝐢𝐧𝐠帶梳蕉🍌然後佢早幾日去我到🏠話黎緊端午節要應節,帶左𝟑隻糭黎上黎🛍️一家人都咁客氣係咩玩法?👩‍👧既然皇太后咁有心,我食完就做下資料蒐集👩🏻‍💻同大家分享下啦💁🏻‍♀️~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪綠豆蝦米蛋黃鹹肉糭(泰國優質糯米 • 蝦米 • 五香新鮮豬肉 • 原隻鹹蛋 • 綠豆)最傳統既配搭口味,點都要有隻😂.✨精緻豐盛系列✨ 一共有𝟑款除左我食個𝟐款,另𝟏款係鮑魚蛋黃鹹肉粽。.▪瑤柱蛋黃鹹肉糭 • 精緻豐盛(約230g)(泰國優質糯米 • 原粒日本特級瑤柱 • 原隻鹹蛋黃 • 五香新鮮豬肉)▪金蠔蛋黃鹹肉糭 • 精緻豐盛(約230g)(泰國優質糯米 • 五香新鮮豬肉 • 原隻鹹蛋 • 金蠔).💁🏻‍♀️幾款味道方面,都偏向家庭式口味,調味唔會太重🇭🇰香港品牌 • 純手工製作 • 香港製造 🇭🇰.🈹𝟐𝟎𝟐𝟑年𝟔月𝟏日前預訂,會有早鳥優惠🈹✨精緻豐盛系列優惠(原價$𝟖𝟖/隻,自選三隻或以上,每隻即減-$𝟏𝟎)✨優惠價折後滿$𝟓𝟎𝟎,另送土匪堅果糭𝟏隻(*詳情請向店家查詢).~•~•~•~•~•~
皇太后話去人屋企唔可以👐🏻兩手𝐟𝐢𝐧𝐠𝐟𝐢𝐧𝐠帶梳蕉🍌
然後佢早幾日去我到🏠
話黎緊端午節要應節,帶左𝟑隻糭黎上黎🛍️
一家人都咁客氣係咩玩法?👩‍👧
既然皇太后咁有心,我食完就做下資料蒐集👩🏻‍💻
同大家分享下啦💁🏻‍♀️

▪綠豆蝦米蛋黃鹹肉糭
最傳統既配搭口味,點都要有隻😂

✨精緻豐盛系列✨ 一共有𝟑款
除左我食個𝟐款,另𝟏款係鮑魚蛋黃鹹肉粽。
▪瑤柱蛋黃鹹肉糭 • 精緻豐盛(約230g)

▪金蠔蛋黃鹹肉糭 • 精緻豐盛(約230g)
(泰國優質糯米 • 五香新鮮豬肉 • 原隻鹹蛋 • 金蠔)

💁🏻‍♀️幾款味道方面,都偏向家庭式口味,調味唔會太重
🇭🇰香港品牌 • 純手工製作 • 香港製造 🇭🇰

🈹𝟐𝟎𝟐𝟑年𝟔月𝟏日前預訂,會有早鳥優惠🈹
✨優惠價折後滿$𝟓𝟎𝟎,另送土匪堅果糭𝟏隻
(*詳情請向店家查詢)
TakeAway