早排好多人都做餃子排行榜 😝 發現都好多人俾尼間黃店好高位 😏 其實🐻之前係同事既分享下試過佢地既西洋菜豬肉餃🥟 都令🐻好深刻❗️今次剛好番工叫外賣速遞,有得叫佢地當然要推薦下俾其他同事啦 😍 🐻就order左「湯餃子麵餐」,配上人氣好高既「粟米芝士雞肉餃」+ 臺灣麵 + 蕃茄薯仔魚湯 😋 同事有叫「煎餃子麵餐」,大家決定再叫埋「雙拼湯餃」一齊share,揀左「椰菜冬菇雲耳豬肉餃」「韭菜豬肉餃」🥟 每一set餃子都配上辣菜脯同埋醋汁✨ 推介/意見‼️(5隻🐻最高分✨)✨「湯餃子麵餐 」🐻🐻🐻🐻湯、麵會分開裝,外賣送到都唔怕淋曬 👍🏻 不過可能🐻對佢既「粟米芝士雞肉餃」抱好大期望,反而覺得粟米甜味好搶,食唔到有芝士味 🥲 而且臺灣麵痴實左,令🐻好難去食 🍜 不過蕃茄薯仔湯幾清新開胃無味精,加番d分 🤪✨ 「椰菜冬菇雲耳豬肉餃」🐻🐻🐻🐻🐻另外叫既尼款豬肉餃反而令🐻感覺有驚喜❗️睇到又食到佢既皮好薄,餡料又好豐富,每種配料令口感大增,大大隻餃子好滿足😍 ✨ 「韭菜豬肉餃」🐻🐻🐻🐻🐻鍾意韭菜既朋友一定鍾意,唔太好既都可以try try 😝 皮薄餡多就一定,而且🐻覺得佢既韭菜

推介/意見‼️(5隻🐻最高分✨)

✨「湯餃子麵餐 」🐻🐻🐻🐻

✨ 「椰菜冬菇雲耳豬肉餃」🐻🐻🐻🐻🐻

✨ 「韭菜豬肉餃」🐻🐻🐻🐻🐻
鍾意韭菜既朋友一定鍾意,唔太好既都可以try try 😝 皮薄餡多就一定,而且🐻覺得佢既韭菜好易入口,味道唔會剩係得個陣強勁味道 😋

價錢‼️(速遞價錢/堂食價錢)
$49/$38 「湯餃子麵餐 」
$54/$42 「煎餃子麵餐」
$49/38 「雙拼湯餃」8隻
雙拼湯餃