2020-01-05
x 無限一向我都好少會俾咁差既負評,呢次真係好唔掂🤯我連影食物相📸️既意欲都無...首先,我 book 左 7pm,話 Facebook 俾 like 就送生蠔,點知去到就已經話送晒🤷🏻♀️好,算然後,去自助吧拎野食,除左哈密瓜 & 豉油雞翼係有味之外,無野係有味道。特別一提,個泰式鳳爪加左汁都無味道🤦🏽♀️好,算之後,用微信落單叫野食,電子化環保唔係唔好,而係嘟個QR code 嘟左 10 幾次先入到去落單,係咪好有問題呢?仲要成功落左單都唔代表真係有野食,漏單唔緊要,我去追單,侍應竟然答我:你地再落單就得嫁喇。再落單都唔緊要,但最後只有一部分野食真係有黎,而有一部份野食真係無黎,究竟係根本無呢樣野食吖?定係個落單系統有問題?真係無人知🤷🏻♀️好,算刺身,無一款係新鮮,無一款係有味道。壽司,同樣無一款有魚生既係新鮮,完全唔明白點解之前會有食評話佢啲飯同紫菜既質感好夾🤮好,算熟食,鍋物係熱,其他都係暖,除左燒菠蘿值得再叫多次之外,其他都可以唔洗再食🤢好,算服務態度都無特別,只係侍應成日都跌野。環境係幾好,對住個海,但啲燈咁光,點望都反晒光,完全浪費左個海景🤦🏽♀️好,算,總結我 係 唔
一向我都好少會俾咁差既負評,呢次真係好唔掂🤯
我連影食物相📸️既意欲都無...
好,算
特別一提,個泰式鳳爪加左汁都無味道🤦🏽♀️
好,算
刺身,無一款係新鮮,無一款係有味道。
好,算
服務態度都無特別,只係侍應成日都跌野。
好,算,總結
我 係 唔 會 再 黎 食 !
都 唔 會 推 介 俾 人 !
唔 建 議 去 俾 機 會 試 !
三人行,每人$316,食咁既質數,我寧願食爭鮮都無咁嬲!
如果可以俾 0 分,我一定會俾!