2021-10-03 1018 views
今日難得收早,所以即刻約咗幾個閨蜜去打邊爐🍲見呢間地點方便又有啲特色,二話不說就訂位。餐廳氛圍給我一種舒服的感覺,最開心係見到有好多款唔同嘅sake選擇,仲要係買一送一!!好彩第二日使返工早起😝湯底我哋叫咗花膠雞冬瓜盅,啲湯好鮮甜,很多配料質感好豐富,食到最後可以刮啲冬瓜蓉食超好味! 呢度有好多唔同牛部位選擇,最後揀咗三花趾同黃牛脷雙拼,牛脷出奇地好味,牛味好鮮,咬感好好!因為有個朋友唔食牛,所以叫咗一碟黑豚豬肉,點知都好好味😋另外仲叫咗陳皮牛丸,同平時食的牛丸唔同,可能加咗陳皮好香,而韭菜餃大大粒皮薄餡靚,鮮竹笙好爽口,雜菜盆啲菜好新鮮,全部都好滿意🥰今晚很開心,飲飽食醉的一晚,下次一定會再嚟☺️

三花趾、牛脷
韭菜餃
陳皮牛丸
雜菜拼盤
鮮竹笙

今晚很開心,飲飽食醉的一晚,下次一定會再嚟☺️
黑豚豬肉
2021-09-30