2023-08-12 50 views
搵尖沙咀有咩好食既時侯見到呢個名第一下笑左出黎再黎既係why don’t give it a try😎Happy friday最緊要既係又有得食又有得飲又有得吹水今次黎呢間試下🤪肚餓了串燒烤焗專門店網上訂座即賺Rice Dollars 網址: https://s.openrice.com/QrbS0mQW200~uITLKAQ地址: 尖沙咀亞士厘道17-19號6樓電話: 63733730===================== 位置地點都算方便易找地鐵站一出大約五分鐘內腳程菜式選擇📜試下佢地既新雞煲串燒套餐每位$168加一雞煲半隻加送每人八串串燒再包無限任飲無酒精飲品椒麻鮑魚雞煲既醬汁好惹味係有種食完再想接住一舊又一舊咁落去平時比著我一定會叫辣辣辣但今次朋友唔多食得辣所以我地就試下小小小辣但估唔到我呢個咁好辣既人食落都無異議雞煲既配菜都好好味我最鐘意既係佢既白木耳口感爽滑掛汁 係少見既配菜!食完再追加多咗一個雞煲🤣🤣🤣雞肉質地嫩滑,醬汁亦惹味,值得一試!至於串燒,私心覺得豬腩肉粒,羊腰肉同菠蘿係必叫之選,醬汁配搭不錯,雞翼就覺得乾左少少不過點翻個雞煲汁,又好好味喎🤣無酒精飲品,有汽水
搵尖沙咀有咩好食既時侯

所以我地就試下小小小辣
但估唔到我呢個咁好辣既人食落都無異議
雞煲既配菜都好好味
我最鐘意既係佢既白木耳
口感爽滑掛汁 係少見既配菜!
食完再追加多咗一個雞煲🤣🤣🤣
雞肉質地嫩滑,醬汁亦惹味,值得一試!

無酒精飲品,有汽水冷泡茶同紙包飲品,任飲!選擇都唔少但如果可以多啲無糖嘅選擇會更好😜

另外加$68可以無限任飲,酒精飲品,分別有三款啤酒,梅酒同清酒,性價比高好抵玩!

#肚餓了串燒烤焗專門店 #串燒 #尖沙咀美食