2022-06-11
女女生日 近近地係蘇豪東都有好多高質海鮮西餐廳媽咪我當然搵間自己想食嘅黎慶祝啦~ 🌊係西灣河海傍 可以望到海邊都幾chill!呢間 Cull ’N Pistol Hong Kong主打海鮮~🦐🦑🌊 Mussels🐚 ‘’White wine Garlic Cream Sauce細份嘅一磅青口鍋🥘 分量都好足!選擇咗蒜香白酒忌廉汁 提升鮮味 配埋法包🥖 吸埋湯汁👍🏻🦞 𝗪𝗮𝗿𝗺 𝗟𝗼𝗯𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗥𝗼𝗹𝗹 🥪龍蝦包超足料嘅龍蝦包!龍蝦好鮮甜 又啖啖肉 好有的份量!真係超值啊!配上檸檬蛋黃醬🍋 麵包表面微脆🍞還有牛油香伴碟嘅薯條🍟 炸得超鬆脆 好好味,我都要同個女搶食啊!🦐Tiger Prawn Paella2隻大大隻虎蝦 好幸福啊 & 上惹味嘅西班牙辣肉腸粒同香噴噴嘅飯!🇲🇽 Smoked Pollo Chicken Taco & Baja Cali Fish Taco西岸 墨西哥夾餅🌮Taco都好吸引 嗌咗煙雞肉&香脆魚柳兩款口味!夾餅香口 裡面充滿大大啖肉+仲有洋蔥🧅牛油果醬🍅蕃茄莎莎同墨西哥辣椒醬!層次豐富😚✨宜家仲經常有唔同優惠嫁!🍸$30/杯 cocktail~ 食海鮮一流!🦪生
🦞 𝗪𝗮𝗿𝗺 𝗟𝗼𝗯𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗥𝗼𝗹𝗹 🥪龍蝦包
伴碟嘅薯條🍟 炸得超鬆脆 好好味,我都要同個女搶食啊!
🦐Tiger Prawn Paella
西岸 墨西哥夾餅🌮
Taco都好吸引 嗌咗煙雞肉&香脆魚柳兩款口味!
✨宜家仲經常有唔同優惠嫁!
🍸$30/杯 cocktail~ 食海鮮一流!
🦪生蠔🦪$9/隻 !!
真係抵到唔食都唔得啊!試咗半打 雖然唔係好大隻🤩不過好鮮甜 本身叫咗半打 !之後再要多轉 仲送多2隻俾我地添啊!
📍 Cull ’N Pistol Hong Kong
西灣河鯉景灣蘇豪東A期太康街55號GA1-3號舖