2021-08-03 310 views
真台灣味,好吃得不要不要的💛阿元來了好似係所長喺香港食過暫時覺得最「台」嘅舖頭,店員會用台灣腔同客人講嘢,最重要係食物真台味!阿元魯肉飯 $43食第一啖時超驚艷!個調味同啲魯肉同台灣食到嘅直頭一模一樣😭100%大推,建議所有人嚟到都一定要叫!爆蛋雞肉飯 $43友人嘅選擇,所長同偷食咗幾啖,雞肉加埋啲酸菜平衡咗偏濃嘅調味,怕太油膩嘅朋友仔應該啱食!炸甜不辣拼盤 $30友人食親台灣嘢都話想叫嘅甜不辣,$30嚟講算係份量幾多。有兩隻唔同色嘅甜不辣,唔知有咩分別,但兩隻都好味🥰豪華海鮮煎 $40呢個都一定要叫!又係同台灣食嘅一樣,有粉底嘅QQ度同上面啲醬都係!超好味💛招牌珍珠奶茶 $25正正常常合格奶茶,食物味道偏濃點都要叫返杯嘢飲吓嘅,珍奶實冇死👍🏻

阿元魯肉飯 $43

爆蛋雞肉飯 $43