2018-09-24
在門外有一張枱,枱上的生果糖水等等,可以比在外面等入坐的客人享用,真貼心👍🏿👍🏿。入坐後,都有一個區給客人可自助任食生果,但下層的醬料就要每人加$18才可以取的。店員值得一讚👍🏿👍🏿,很貼心的拿了一個膠袋及一張濕紙巾給我,膠袋的用處是放手提電話的以免火鍋是會彈到手提電話,另外濕紙巾係比戴眼鏡的客人抺眼鏡的,超貼心😍😍。我坐下一會兒店員在拿了一碗糖水、前菜及生果給我,還介紹我可以點每人$15,有3款飲品任飲的( 無糖豆漿、檸檬茶、’柑桔蜜好似係🤔‘ ),真的服務超好👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿。還說給我聽她的名字,如有需要可找她💜💜。我選擇了四個湯底,胡椒豬肚湯、蕃茄湯、麻辣湯、青水。鴨血超讚,再配埋麻辣湯底一齊食,無得彈👍🏿👍🏿食飯前已經預約了整指甲,指甲師整得好好,靚😍😍,旁邊仲有個位可以列印相片添😍😍👍🏿👍🏿。最後店員還幫我們清洗眼鏡添,超讚👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
我選擇了四個湯底,胡椒豬肚湯、蕃茄湯、麻辣湯、青水。
鴨血超讚,再配埋麻辣湯底一齊食,無得彈👍🏿👍🏿