2018-12-04 124 views
首先要講下個紅菜頭湯 但忘記影相 呢個真心要讚 平凡之中既不平 因為出面基本上都唔會有呢種湯出現 所以先叫黎試1試 其實心諗應該會唔好飲 分分鐘會有腥臭味 都係博下 我朋友已經講到明只係試1啖 點知200分驚喜 係出奇地好飲 我唔識點表達 係好正 我朋友話試1啖 點知佢同我1齊飲晒😂👍🏻👍🏻之後食左豬鞍 又係200分驚喜 無諗過所有配搭係可以咁match 唯1不足係把刀唔夠利 初初以為切落去gg左 咁難切應該好un 點知食落口勁有咬口 勁juicy 👍🏻👍🏻 叫左玫瑰芒果特飲 本身唔太中意芒果既我 都飲鬼晒 勁香又唔太甜 卒之最後所以野食飲品清晒😍希望之後keep 到呢個水準 丫 唔係 係愈做愈好 繼續研究新菜式而我必定必須都會再黎食飯 介紹多啲朋友仔上黎試😏好enjoy 今晚既dinner 😘😘😘😘😘😘😘

黑松露雜菌意大利飯
2018-12-04
$190 (Dinner)
黑松露雜菌意大利飯