2018-10-28 529 views
火鍋放題喺旺角真係好多,但係以提供優質和牛為主嘅, 我最鍾意鍋匠, 佢哋除左食物質素好之外, 對顧客仲好細心, 除左圍裙之外, 仲會有橡筋提供俾有需要嘅人士, 真係好窩心喔! 我同朋友揀左澳洲M7和牛火鍋放題, 因為又可以燒肉, 又可以食多兩款刺身呢個餐淨係牛肉已經有10 款提供, 每款都有唔同口感, 我自己最鍾意食牛頸脊同牛胸肉, 有咬口, 至於燒就特別鍾意牛五花同牛舌, 特別係牛五花, 燒左之後, 脂肪香味輕輕滲出, 好正當晚嘅海鮮蝦, 蜆同蟶子都好新鮮, 仲有幾十種鍋肴同野菜, 真係嚟多幾次先試得哂, 刺身呢個餐會有4 款提供, 有三文魚, 呑拿魚, 北寄貝, 甜蝦, 特別係個甜蝦, 好新鮮, 味道極鮮甜特別想講下佢地有個花膠螺頭湯, 真係好好味呀, 材料十足, 另外佢地有個炸魚皮, 係用三文魚皮, 刮乾淨同刮薄再調味去炸, 脆卜卜, 勁正