2023-04-26
今日喺元朗做嘢,得一個人,諗住簡簡單單食個burger,所以揀咗呢間漢堡小店。小店應該主打外賣,仲見佢外賣有九折,所以堂食唔太多人,一入內就有張高枱,啱晒我呢啲一人前。😆😆馬森至尊因為太多款式,花都眼亂,我揀咗Menu上第一個,淨係睇圖就知係signature dish, 等咗大約10分鐘左右,嚟到真係有啲嚇親,足足有幾層嘅餡料,一啖係咬唔晒,芝士腸、煙肉、洋蔥、生菜、蕃茄、炒蛋、仲有手打牛肉,加埋千島醬,睇到已經流晒口水,十分足料又juicy, 味道當然亦100分,食完飽到上心口。😍😍另外套餐再加左$9 薯條配黑松露醬,食burger梗係要配薯條啦,黑松露醬係我至愛❤️食咗個咁豐富嘅漢堡,最後套餐飲品揀咗凍美式咖啡,非常滿足☺️☺️👍👍
馬森至尊