2023-01-15 14 views
好耐冇見嘅朋友,喺旺角食完飯,又未傾夠,就搵間甜品店食下,繼續吹水😝行過女人街見到一間粉紅色嘅甜品店,俾佢嘅粉紅色顏色吸引咗,就入咗去試吓。叫咗幾樣甜品,有椰汁紫米,小黃人,窩夫唔少得(老闆話係佢哋嘅招牌來),仲叫咗隻香蕉船。甜品真正嘅名唔記得🤣🤣🤣椰汁紫米,價錢最平, 但好有驚喜,冬天食暖笠笠👍🏻👍🏻小黃人其實係個雜果沙冰,呢個超好味,個人認為😋,生果好新鮮,下面嘅沙冰係重芒果味,感覺似芒果雪糕同芒果沙冰之間😍😍香蕉船就唔係好多驚喜,但係都好食。佢個特色窩夫,係好特別嘅,用咗牛角包夾出嚟,都好好味😋!因為牛角包都係我好鍾意嘅食物。總括嚟講,全部都冇失望!好味👍🏻👍🏻
椰汁紫米,價錢最平, 但好有驚喜,冬天食暖笠笠👍🏻👍🏻
香蕉船就唔係好多驚喜,但係都好食。
總括嚟講,全部都冇失望!好味👍🏻👍🏻
2022-12-30
$53 (Dinner)
Celebration
Birthday