2019-08-14
能令我一個月內幫襯第二次嘅,暫時只有呢間位於西營盤的小店!一切皆因吃過他們的阿根廷牛側腹🇦🇷🥩🤤 肉嫩Juicy有牛味,真正食過返尋味😋 納入必點 !main course 今次試多過主菜🇮🇹Agnello in Gremolada騷味薄荷羊冧羊臀煮到四、五成熟帶有少許羊騷味👍而且嫩滑多汁食時沾一點點碎薄荷葉醬(薄荷葉與橄欖油一起攪打成泥状的醬)搭配🐑非常👍👍👍而小食我就點了,🇳🇵 尼泊爾香辣雞腎🌶呢個小食,個醬汁含少許辣味仲有陣陣蕃茄、香草味,好有風味,片片雞腎都好有囗感,一食停唔到口🤤毎餐當然要有🥗啦😂 🇹🇼台式鹹濕鹽水手撕雞沙律 ,真係冇介紹錯喎,材料豐富,有沙律菜、木耳、青瓜、甘笋、蕃茄仔仲有主打嘅手撕雞,酸酸的🍋汁配埋芝麻醬🤤呢排天氣咁熱食呢個沙律真係好開胃、好消暑👍抵讚!