2021-09-15
平民價散叫邊爐👍🏻比起放題,我更喜歡直接叫自己想食嘅野,616每碟牛都平過$100,啲菜都只係廿零,仲免加一,抵食!牛肉湯底加沙嗲湯底😋😋😋😋😋牛肉湯味道清甜,愈煲愈濃,煲到最後湯底啲牛都唔老,用黎淥牛肉可以品嚐到陣牛味。沙嗲湯底十分足料,粒粒花生,味道偏甜,同滑尾龍係絕配呀!滑尾龍😋😋😋😋見個個都話呢樣必食,所以就叫咗份。果然係必食呀!口感滑嫩,食開鮮牛嘅都會鐘意!但男朋友唔食鮮牛,所以食咗幾塊就無再理佢🤣澳洲和牛-牛頸脊😋😋😋😋牛味十足,有啲似食牛排嘅味道,但瘦咗啲啲,唔夠juice俄羅斯-牛側胸肉😋😋😋😋男朋友嘅Top 1,牛味充足之餘,仲要肥瘦相宜。但個人覺得牛頸脊牛味更出野飲都好好飲呀烏梅汁酸酸甜甜,消滯一流;菊花桂圓露清甜下火👍🏻另外,雖然無加一服務費,但我地問店員邊款牛最濃牛味,佢地都好樂意解答,而且會時不時主動加湯👍🏻餐廳環境裝修好有特色,只係位置有限,叫太多嘅話就要放係鐵架上啦!雖然佢張枱紙好貼心咁寫明邊個部位淥幾秒,但可能厚度不一,不能完全作準🤣
牛肉湯底加沙嗲湯底😋😋😋😋😋
滑尾龍😋😋😋😋
澳洲和牛-牛頸脊😋😋😋😋
牛味十足,有啲似食牛排嘅味道,但瘦咗啲啲,唔夠juice
俄羅斯-牛側胸肉😋😋😋😋
野飲都好好飲呀
烏梅汁酸酸甜甜,消滯一流;菊花桂圓露清甜下火👍🏻