2017-03-12 633 views
一心打算朝聖順道買限定版熱浪宅卡B送人,差不多12點左右到店,見櫃臺有三盒,我無留意價錢所以向店員查詢,佢只告訴價錢,但無順便同我講今日只賣剩這三盒,好正常逛完最尾至攞貨埋單啦,所以到樓上看看係一個自製百力滋、碗麵同糖果嘅工場,不過製百力滋要預約上堂,兜左個圈落樓下⋯⋯居然棟左個牌今天售罄無名火起「哦」個店員,頭先你唔講佢仲要叫我聽日再黎過,我家住屯門,車費、時間就算有都唔係咁嘥囉,既然一場黎到,嬲爆都要試下即做堂食版薯片,有波浪同普通兩種薯片選擇,香港限定避風塘口味期望係熱嘅即炸薯片,好失望,係唔熱嘅,好在味粉十足,辣味同鹹味夠惹味⋯⋯確實好失望
無名火起「哦」個店員,頭先你唔講
2017-03-11
$29 (Other)