2022-10-13
今日同女朋友喺Times附近搵野食,食通天食到悶左,就去左隔一條街既登龍街搵到呢間Mr.K, 見到我最鐘意既Pizza同炸雞就即刻入去試下!卡位坐得好舒服,因為我都幾大件,試過坐卡位真係「卡」住,都咪話唔尷尬😅睇下餐牌發現係手工芝士Pizza同意粉,即刻個喪食mode開左,就嗌左個二人餐,又有Pizza, 又有意粉,又有野飲,你都咪話唔正!口痕仲嗌多左2件韓式炸雞,直情係爽呀!頭盤先黎個凱撒沙律打個底,新鮮生菜,有芝士粉,蕃茄仔。Pizza嗌左燒烤派對芝加哥-醬汁good, 雞肉嫩,重芝士,成條芝士拉絲咁拉左成呎長!鐘情芝士既朋友一定滿足😍意粉係-泡菜魷魚卡邦尼- 有泡菜辣味,岩大眾口味,魷魚夠鯰唔難咬,意粉要讚!有心之作!最後一定要大讚個炸雞,嗌左蜜糖芥末同甜酸炸雞,個皮炸得好脆,但又唔會好粉,雞肉夠嫩,同KXC冇得比;最緊要個汁,直情將韓國口味帶左黎香港咁!二人餐叫埋炸雞都唔使$600,如果食通天同等份量一定過呢個數!總結:地方就腳,用心製作,用料講究,CP值高,完!
頭盤先黎個凱撒沙律打個底,新鮮生菜,有芝士粉,蕃茄仔。
鐘情芝士既朋友一定滿足😍
總結:地方就腳,用心製作,用料講究,CP值高,完!