2008-10-15
情人節同老婆黎過,即使大時大節大批製作既食物都有返咁上下水準就o係8月底再同老婆黎慶祝紀念日,真係無令我地失望我地叫左︰Pasta Porcini、baby back ribs、chocolate sundaePasta Porcini︰好香,份量好大,個人覺得咸左D,老婆話好好食 Baby back ribs︰Baby版都好大份...omg...叫再大份d我地一定食唔哂=p 個汁好開胃好好食,雖然貴左D但一定要食呢個!食完兩個主菜之後其實仲未飽,但見佢其他野份量又太大,驚再叫食唔哂於是就叫返個甜品~叫左個有brownie既chocolate sundae,都係好大杯-_-0所以食完就飽哂XD食夠200錢又會送船飛返中環,都幾方便其實~不過訂左table要早d到,唔係d window seat無哂~
就o係8月底再同老婆黎慶祝紀念日,真係無令我地失望
所以食完就飽哂XD
食夠200錢又會送船飛返中環,都幾方便其實~