收工後6:45分到左, 成間店得10數人, 大把位, 心想可能仲係收工時間.老公點定野食, 一坐低, 開始2件手卷, 2件海胆軍艦, 2件三文魚壽司上枱,我平時只會食街頭果間(板X), 因同事有會員CARD, 話有DISCOUNT 及送2件火燒三文魚, 所以去試下. 當初比佢既室內環境..長長魚缸...真係加左分, 因幾靚, 但當我開始食第一件手卷時,已知被同事呃左, 無論是手卷OR 海胆軍艦, D紫菜是"林"的...好似放左成日一樣, 食到假牙都飛埋出黎咁濟,我老公食左2-3啖, 定唔信放低左, 跟住到我食, 剛好又有新野送來我地張枱, 我立即頂唔順,同個職員講.......我想比D意見你地~ D紫菜點解會係"林"既??? 個職員回覆我, 佢會同師父講.跟住便無人再跟進任可野了!
收工後6:45分到左, 成間店得10數人, 大把位
, 心想可能仲係收工時間
, 但當我開始食第一件手卷時,
跟住便無人再跟進任可野了!

Other Info. : 好老實..今時今日在尖沙咀開壽司店.......食得壽司既人...我估同我一樣....始終都係一定要選食物同環境都要衛生及新鮮, 我真係好失望.
2012-11-07
$135 (Dinner)