2006-07-31 3 views
尋晚細路去我們屋企打機,我們打到8點幾就去食日本菜.因為我同傻豬豬成日都去食,覺得好大件同好抵,想細路食下有幾大件,可能尋晚係星期日喇,等了好耐都仲末有位.結果9點幾先有,我們個時已經好肚餓.一入好快就叫食物,我們叫了三文魚壽司x3,鰻魚壽司x2,蟹子沙拉,鹽燒三文魚頭,炸蝦反卷,吞拿魚壽司x1,吞拿魚沙拉壽司x1,北寄貝壽司x1.嗶!喲食物一上細路見到當然呆了,因為佢話喲鰻魚壽司喲鰻魚係成條上,仲有喲吞拿魚沙拉壽司喲吞拿魚好像好多,多到就來潟出來,我們吾洗15分鐘已經好飽,結果我們最終都要拿走,因為仲有好多.至於味道都吾錯,如果以價錢來講算叫做好好.不過坐位就真係吾太舒適.