2018-11-25 142 views
今日同呀女黎左單車公園玩之後,跟住嚟咗將軍澳廣場食lunch。咁啱見到呢間泰國菜唔使等位,所以就入咗去食。點知,食完真係大失所望,我相信我以後都唔會再幫襯。金不換炒泰式牛肉河粉 碟炒河有賣相無食相,成碟野食落無味,連小小香味都無,牛肉又少又un,而且成碗河粉都係油🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️,最後我要撈豬手飯嘅汁個河粉先有返少少味傳統風味無骨豬手飯豬手嘅皮算軟腍,但肉就好硬。而且皮厚肉唔多,味道一般。但相比起個粉河,呢個叫好好味了。飲品叫咗泰式奶茶,但搞笑既係,只係得凍飲,而茶味有d澀。總括來講,食物嘅質素真係好差,衛生情況都嘛嘛,枱面上都仲有餸漬,而且上菜時間好慢,等成四個字啲嘢食先嚟到。

金不換炒泰式牛肉河粉

傳統風味無骨豬手飯

飲品叫咗泰式奶茶,但搞笑既係,只係得凍飲,而茶味有d澀。