2022-11-14
餐廳開業好多年一直都好想黎試下,黎呢度真係一定要有車先得!有泊車服務HK$30一小時.環境真係幾靚!今日帶埋狗仔黎所以揀左坐室外, 11月冇風機真係好熱!! 室外無燈,只靠枱上一顆圓燈仔,氣氛係好好既不過真係黑得濟,食物基本上都吾係好睇到!生菜包: 豬肉碎唔夠惹味炒得唔夠香, 肉太乾, 生菜就好新鮮!冬陰公: 好足料, 有5隻蝦, 好彈牙好新鮮, 不過湯底略為酸, 飲多少少都頂唔順!青咖哩雞: 好香椰香味, 唔會太辣, d辣慢慢滲出黎, 好過引, 值得Encore!原味薄餅: 好大份最抵食, 點青咖哩好夾好好味串燒: order 左半打 , 豬牛雞每樣2串, 上枱時燒辣辣出煙, 應該係即場燒. 味道好香, 不過沙嗲汁麻麻, 唔夠香濃我冇唸過呢度都會有限時90分鐘要交還枱,價錢吾平, 仲要係專登揸車入去食,一夠鐘侍應會急住收晒你枱上既野, 趕你走咁,感覺真係吾多好。
有泊車服務HK$30一小時.
環境真係幾靚!
今日帶埋狗仔黎所以揀左坐室外, 11月冇風機真係好熱!!
原味薄餅: 好大份最抵食, 點青咖哩好夾好好味