2020-01-20 372 views
同老婆行donki,順便係海之戀商場搵野食。一入去就發現餐廳原來好大,枱與枱之間有適當嘅距離,唔似其他放題店坐得好迫。今次好好彩仲有海景位俾我哋坐。餐廳一邊牆係全玻璃海景,令一邊牆就係甜品、飲品、小食、雪糕、生果任君選擇。呢度scan QR code點餐,好方便,又可以睇返自己叫做啲乜嘢,而且完全冇漏單嘅情況發生。食放題當然唔少得魚生啦,呢度嘅選擇都算多最有驚喜嘅就係馬刀貝,我encore左兩次。其他海鮮都好新鮮。最有驚喜係軍艦,有飛魚子海膽,啲紫菜仲係脆既,你都唔錯,前後encore左兩次。其他仲有壽司、天婦羅、和民、小食選擇。老婆最鍾意食牛舌,Total叫咗10串😆燒海蝦,啲蝦都好大隻,燒到啱啱好,味道唔錯。
同老婆行donki,順便係海之戀商場搵野食。