2023-08-13 660 views
今次去到呢間餐廳,睇個名就知最出名係海南雞飯🤣 但唔好搞錯,唔洗入到西貢都有得食,佢係有分店既,而我就去左佐敦分店🤫 鋪頭唔大,有機會要等位,但唔洗等太耐,因為都好多人係快快食完就走👌🏻 我就叫左一個海南雞飯餐($55),佢雞既份量算適中,整得好滑😋 3種醬料亦都整得好味,佢地既飯係油飯黎既,個飯本身都有預期油飯既香同味道👍🏻跟餐佢會送埋一碗南瓜湯,呢個價錢計算係好平,平時食海南雞飯我諗要貴起碼$10,仲要佢平得黎係有質素👏👏呢間餐廳仲有其他野食既,不過我覺得其實佢一味海南雞飯已經夠做,貴精不貴多,最緊要好食🤪

2023-07-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$55 (Lunch)
  • 海南雞飯