2022-07-12 893 views
觀塘海濱環境好舒服🌬唔少人都會買野去海濱到食,但因為星期六關係,周圍都唔少人,所以我寧願舒舒服服咁坐低食,所以就揀左坐係呢個outdoor area🛹望住各位踩板大神英姿去享受我呢個Pizza🍕。🐒辣肉腸薄餅💰$68店員係收到order先去整,所以每個都新鮮熱辣🔥好足料,毫不吝嗇咁將啲芝士鋪上pizza度,芝士控必食🧀辣肉腸同芝士既pizza係好完美既配搭,份量都唔係細,兩個人share岩岩好。🐒炸甜蕃薯條💰$48見到有炸甜蕃薯條,即刻無半秒猶豫就嗌左🤫食得出好真既蕃薯條味,又係新鮮炸起,又香又脆口🍠。🐒牛油果慢煮雞胸肉沙律💰$68嗌番個沙律降低下啲罪惡感🤣個牛油果慢煮雞胸肉沙律勁大兜,$68蚊黎講係出面份量應該只有一半,雞胸食落完全唔柴,配埋牛油果令到個口感滑捋捋🥑沙律菜又好新鮮,食完炸野食沙律有refresh既感覺,🐒混合果汁(蘋果,番石榴,羽衣甘藍,菠蘿)$28最後餐飲叫左混合果汁,見到成份表係冇sugar,100%fresh juice🥤好健康!由蘋果,番石榴,羽衣甘藍,菠蘿混合既果汁🍎幾好飲。餐廳嘅食物性價比好高,二人share都完全無問題,而且材料新鮮同埋份量好大,附近環境

🐒辣肉腸薄餅💰$68

🐒炸甜蕃薯條💰$48

🐒牛油果慢煮雞胸肉沙律💰$68

🐒混合果汁(蘋果,番石榴,羽衣甘藍,菠蘿)$28

餐廳嘅食物性價比好高,二人share都完全無問題,而且材料新鮮同埋份量好大,附近環境又舒服,真係值得一試💯