2019-04-10 805 views
老老實實,呢間野味道係唔錯嘅,但係成日都想推d時價野,好彩我都有打開冷,知道規矩,所以都對佢d時價野有提防🙈落單嘅時候,佢見你揸唔定主意,就會同你講叫碟白勺鮮魷、蒸元貝,呢d menu上面冇嘅野,記得要問價錢丫!白勺鮮魷 ($298) 時價係新鮮嘅,係爽滑嘅,不過值唔值就見人見至......胡麻醬牛柳粒 ($118)牛柳粒都幾juicy,加上胡麻醬同七味粉,成碟餸好fusion,雖然胡麻醬熱左,令成個感覺怪怪的,不過胡麻醬同牛肉點都係friend到嘅!奇味烤豬手 ($158)皮脆肉嫩,份量都算多,加埋d汁,好食!值得叫!樂翠園小炒皇 ($98)我最鍾意嘅菜式!韭菜爽口,加埋蝦乾同炸脆左嘅魚仔,口感好豐富,韭菜亦都吸收左蝦乾嘅咸香,惹味!椒鹽鮮魷($98)鮮魷炸得啱啱好,令外皮脆,但裡面嘅肉質仲保持嫩口,炸漿黏得幾好,薄薄一層,令成個口感脆得黎又啖啖肉

白勺鮮魷 ($298) 時價
係新鮮嘅,係爽滑嘅,不過值唔值就見人見至......
胡麻醬牛柳粒 ($118)
奇味烤豬手 ($158)
皮脆肉嫩,份量都算多,加埋d汁,好食!
值得叫!

樂翠園小炒皇 ($98)

椒鹽鮮魷($98)
$200 (Last Night Supper)
  • 奇味烤豬手
  • 樂翠園小炒皇