2023-07-15
睇食評好好,所以去試左澳洲和牛放題地點、裝修:地點都少少難搵,上到二樓有兩個門口唔係好知邊個。求其推左一隻,入到去都幾舊,好暗,好有衝動即刻走人,但坐低左就算。海鮮雞煲:雞煲有兩隻鮑魚仔,兩隻蝦,一些蜆,雞,唔算特別好食,可接受邊爐:食物選擇不多,最好食墨魚滑,但我見出左5支後冇再出現過;其他就普通野食囉;牛肉都正常嘅,唔係特別好食,冇咩牛味;雞煲轉其他湯底要加$20,叫咗壽喜燒,唔太好味 雪糕:邊爐食到唔想食,所以連雪糕都冇食,亦唔覺得吸引,因為係一大筒唔知咩牌子仲有一點,我食過咁多邊爐,佢嘅豉油係我食過最咸嘅😣咸到食唔到二人買單爭少少700,真心唔值呢個價,食連鎖牛x仲高質,或者佐敦大x口仲抵又好食過佢🙈🙈唔會有下次,唔好比啲食評呃咗。唯一較好係有位女侍應態度超級好。
唯一較好係有位女侍應態度超級好。