門面細細原來別有洞天,一朝早想飲杯精緻咖啡又想填飽肚肚,見到餐牌就覺得好合適落完單就可以坐低稍等,餐點都係即叫即製,喺cafe悠閒氣氛下等待嘅心情都變得輕快跟餐有一杯熱黑咖啡,雖然免費跟餐但絕不馬虎,可以選擇nutty 或fruity 口味咖啡豆,份量都唔少,nutty flavour咖啡好香,有堅果味但唔苦沙律菜好新鮮,少少油醋汁更加清新,滑蛋夠滑帶蛋香,香草豬肉腸煎得好香,丹麥多士好鬆脆仲有牛油香,食落夠酥香,配黑咖啡更可以解膩呢個早餐好食之外仲營養均衡,環境亦好舒適,不過吃完成個早餐都係只有我同另一枱客,仲要同樣獨獨食灣仔區呢講呢餐早餐性價比極佳,希望小店可以堅持住啦

灣仔區呢講呢餐早餐性價比極佳,希望小店可以堅持住啦
2022-04-13
$60 (Breakfast)